Partnerschappen

Partnerschappen

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen én kwaliteit & veiligheid optimaal te borgen, zijn wij gecertificeerd. Daarnaast werken we samen met opleidingsinstanties en brancheverenigingen, om het vak te blijven ontwikkelen.

Insert

We zijn co-founder en deelnemer van Insert. Een innovatief, circulair platform waar sloopbedrijven samen de omslag maken naar circulair werken in de bouwwereld. De bij onze werkzaamheden vrijkomende materialen vinden onder andere via de Insert marktplaats een tweede leven!

Alles over Circulair slopen

Ook zijn we lid van VERAS, de branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven. VERAS staat voor een optimale behartiging van de belangen van de sloop- en asbestverwijderingsbranche.

Wecycle

Met ingang van augustus 2020 werken we bij Vissers nauw samen met Wecycle. We verzamelen vrijkomende lampen en armaturen op eigen locatie en op projectlocaties. Dit doen we volgens de Regeling Bouwbesluit 2012 om lampen, tl-buizen en armaturen aan de bron te scheiden en gescheiden af te voeren. Lees meer