Over ons

Over Vissers

Met meer dan 60 vakkundige en ervaren medewerkers verrichten we alle denkbare activiteiten met betrekking tot sloopwerk, asbestsanering, milieutechniek en bodem. Dit doen wij al sinds 1945! Daarnaast leveren we hierop aansluitende diensten. Deze variëren van grondwerk en terreininrichting tot demontage van productielijnen en de recycling van vrijkomende afvalstromen.

Integrale aanpak

Vissers heeft veel ervaring en we opereren geheel zelfstandig. In onze visie levert een integrale aanpak van projecten het beste eindresultaat op. Daarom werken wij graag en goed samen in bouwteams en stellen ons altijd open en flexibel op. Vanuit onze vestiging in Oosterhout (Noord-Brabant) verlenen we diensten en realiseren we projecten door heel Nederland en soms ook in het buitenland.

Onderdeel van de Heezen Bedrijven

Vissers maakt deel uit van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Samen sterk voor morgen.

Onze visie

Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Om dit te bereiken, bieden we hen een breed pakket aan dienstverlening. Wij kiezen voor een integrale aanpak, waarbij we samen op een duurzame wijze aan een optimaal eindresultaat werken.