Rabobank Oosterhout

Totaalsloop Rabobank Oosterhout

In het stadscentrum van Oosterhout hebben we de totaalsloop van het oude kantoorpand van Rabobank gerealiseerd voor het herontwikkelingsplan “Arendstaete” van Maas-Jacobs. Een mooi, binnenstedelijk project in eigen stad. Het oude kantoorpand maakt ruimte voor de bouw van 38 appartementen. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen en volgens planning, met uiteraard wegens de binnenstedelijke ligging extra aandacht voor veiligheid en minimale overlast voor de omgeving.

Vrijkomende materialen

Voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden zijn we bezig geweest om het gehele pand te ontdoen van herbruikbare materialen. Zo zijn onder andere de tapijttegels in grote getallen verwijderd en afgevoerd voor direct circulair hergebruik naar ons depot van 2dehandsbouwmaterialen.nl in Oosterhout. Evenals vele andere vrijkomende materialen zoals tussenwanden, trespa gevelpanelen en glazen puien, welke via 2dehandsbouwmaterialen.nl zijn voorzien van een tweede leven.

Meer referenties?

Wil je meer weten over Vissers of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op gebied van sloopwerken, asbestsanering of bodemsanering? Bekijk dan meerdere referenties.