De Kade

Sloopwerken en bodemsanering De Kade Maassluis

In opdracht van Vastgoedontwikkelaar Appelbloesem en Gebroeders Blokland voeren we de sloopwerken en bodemsanering uit ten behoeve van de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk De Kade Maassluis. Een voormalig fabrieksterrein (100.000m2) dat ruim 100 jaar in gebruik is geweest, met een rijke historie aan handel en industrie voor de locatie. Na de sloopwerkzaamheden van de bovenbouw (voormalige bedrijfshallen) en het verwijderen van de oude funderingen, vloeren, kelders en andere constructies in de onderbouw, voeren we een zorgvuldige bodemsanering uit om het terrein geschikt te maken voor zijn nieuwe functie.

Sloopwerken en bodemsanering De Kade Maassluis
Sloopwerken en bodemsanering De Kade Maassluis

Bodemsanering voor nieuwe ontwikkelingen

Hierbij wordt een leeflaag gecreëerd met ruim een meter schone grond, zodat het gehele plangebied geschikt wordt voor wonen, spelen en tuinieren. Er worden ruim 600 woningen gebouwd waarbij vooral de luxe panorama appartementen langs de Nieuwe Waterweg beeldbepalend worden voor de toekomstige woonwijk. Al vanaf de eerste woonlaag heeft men straks een prachtig uitzicht op de voortdurende live voorstelling van voorbijtrekkende vaartuigen. De transformatie van het voormalig bedrijventerrein naar een nieuwe leefomgeving vormt hier de basis voor een bijzondere woonwijk én een nieuwe toekomst voor vele woningzoekenden.

Meer referenties?

Wil je meer weten over Vissers of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op gebied van sloopwerken, asbestsanering of bodemsanering? Bekijk dan meerdere referenties.