Greenery Breda

Asbestsanering en totaalsloop Greenery Breda

Op het (enorme) Greenery terrein in Breda hebben we de omvangrijke asbestsanering en totaalsloop van de voormalige veilinghallen gerealiseerd. Hiermee is de locatie geschikt gemaakt voor de bouw van een nieuw distributiecentrum. Na het uitvoeren van de asbestsanering en de verwijdering van circa 20.000 m2 asbesthoudende en asbestvrije golfplaten zijn we gestart met de sloopwerkzaamheden.

Vrijkomende materialen

Alle vrijkomende materialen zijn hierbij zorgvuldig gedemonteerd voor direct circulair hergebruik of hoogwaardige recycling. Zo hebben we onder andere grote hoeveelheden glaswol (20.000 m2) en PUR sandwichpanelen (20.000 m2) zonder bewerking een tweede leven gegeven. Maar ook roldeuren, binnendeuren, kozijnen, dakplaten en entresolvloeren. Ook het puin is verwerkt en hoogwaardig toegepast op het terrein ten behoeve van fundatiemateriaal voor de nieuwbouw. Hiermee realiseren we tevens een enorme besparing op de emissie van CO2.

Meer referenties?

Wil je meer weten over Vissers of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op gebied van sloopwerken, asbestsanering of bodemsanering? Bekijk dan meerdere referenties.