Ruitersbos

Asbestsanering en sloopwerken seniorenresidentie Ruitersbos

In opdracht van Ouwehand – Bouwen & Ontwikkelen hebben we de asbestsanering en sloopwerken van de seniorenresidentie Ruitersbos gerealiseerd: een uitdagend project binnen beperkte ruimte. De werkzaamheden werden op het gelijknamige woonzorgcentrum veilig en zorgvudlig uitgevoerd met zo min mogelijk overlast of extra impact voor de omgeving. In goed overleg is een sloopplan opgesteld en werden er maatregelen getroffen die geleid hebben tot optimale veiligheid van het project. Na de asbestsanering en sloop kon Ouwehand starten met de nieuwbouw van nieuwe seniorenwoningen. De naastgelegen gebouwen worden in een volgende fase door ons gesaneerd en gesloopt!

Circulaire slopen

Circulair slopen en hergebruik is alsmaar belangrijk. Voor onze werkzaamheden aan de seniorenresidentie Ruitersbos in Breda zijn we een samenwerking met onlinekeukenveiling.nl aangegaan. Voorafgaand aan de werkzaamheden zijn onder andere 20 keukens vakkundig gedemonteerd voor circulair hergebruik via het online platform. Op deze manier bieden we naast ons standaard circulaire sloopproces een tweede leven aan ‘oude’ keukens via onlinekeukenveiling.nl en dragen we bij aan optimaal hergebruik; less waste.

Fase 2

Na de succesvolle eerste fase asbestsanering, totaalsloop en aansluitende nieuwbouw door onze opdrachtgever van de eerste seniorenresidentie, zijn we verder gegaan met de asbestsanering en totaalsloop van de tweede seniorenresidentie. Het woonzorgcentrum krijgt namelijk een flinke impuls. Wederom een uitdagend project.

Meer referenties?

Wil je meer weten over Vissers of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op gebied van sloopwerken, asbestsanering of bodemsanering? Bekijk dan meerdere referenties.