Industrie

Uw continuïteit voorop

Vissers levert een breed dienstenpakket voor industriële ondernemingen: afbreken van hallen; aanleg van betonvloeren; ontwerp van staalconstructies; verhuizing van inventarissen; verwijderen van installaties en (delen van) productielocaties; saneren van terreinen en het herbestemmen van complete terreinen.

Ervaring en veiligheid

We werken al jaren voor grote namen als Coca Cola, Hitachi, Friesland Campina, Ardagh Glas, Trespa, Sabic, ATM, Cargill, etc. We begrijpen dus heel goed wat er in deze sector verwacht wordt. We denken mee over de hele logistiek rond renovaties, verhuizingen of uitbreidingsprojecten. En bij al onze werkzaamheden staan de continuïteit van uw productieprocessen en de veiligheid van uw medewerkers voorop.

Onze certificeringen waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening en wij werken conform VCA**. Dit houdt in dat wij zelf veiligheids- en gezondheidsplannen mogen opstellen. Uiteraard wordt er vanuit de site meestal wel een veiligheidskundige aan onze plannen en werkzaamheden gekoppeld.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze referenties!